انسان به طور معمول می‌تواند صدها و نزدیک به هزار طعم را تشخیص دهد؛ ولی طعمِ غالبِ خمیردندان‌ها از دیرباز، نعنا بوده است. از صدها سال پیش که آدمی به فکرِ خو‌ش‌بو کردنِ دهان و نفسِ خود افتاد؛ نعنا به دلیلِ ماندگاریِ بلندمدت و قیمتِ نسبتا ارزان در کنارِ اثر گذاریِ بالایی که داشت؛ انتخاب […]

نوشته چرا نعنا و چرا نعنای ارگانیکِ محصولاتِ مراقبتیِ پاستا‌دل‌کاپیتانو؟ اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.

source

توسط salamathyper