سرکه نارگیل یک جزء اصلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و هندی است که به سرعت در غرب در حال محبوب شدن است. سرکه نارگیل از شیره درختان نارگیل درست شده‌ است. این شیره به مدت ۸ تا ۱۲ ماه تخمیر می ‌شود و به طور طبیعی به سرکه تبدیل می‌ شود. سرکه نارگیل نسبت […]

نوشته خواص سرکه نارگیل (۵ خاصیت استفاده از سرکه شیر نارگیل) اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.

source

توسط salamathyper

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *